Znanost Treba biti oprezan Gorko razočaranje za još jedan popularan umjetni zaslađivač: Studija otkrila da znatno povećava rizik od srčanog i moždanog udara piše Branimir Vorša
Znanost Analiza dosadašnjih istrživnja Uzrokuju li umjetni zaslađivači rak i trebamo li se brinuti? piše Branimir Vorša
Znanost Koristimo ga više od 40 godina Što sve znamo o jednom od najpopularnijih zaslađivača na svijetu koji bi mogao biti proglašen uzročnikom raka piše Martina Čizmić
Znanost Bolje bez ičega WHO savjetuje: Nemojte koristiti ovu alternativu šećeru kako bi kontrolirali težinu piše Hina
Znanost Istraživanje provedeno na miševima Nova studija sugerira uznemirujući učinak popularnog umjetnog zaslađivača na ponašanje piše Branimir Vorša
Znanost U skladu s preporukama WHO-a Jesu li zaslađivači sigurna zamjena za šećer ili je bolje izbjegavati ih? Znanstvenici imaju odgovor piše Hina
Znanost Čime ga zamijeniti? Francuski znanstvenici otkrili povezanost između raka i često korištenog dodatka pićima, ali ne slažu se svi s rezultatima piše Hina